Alle projecten

Bijzondere projecten verdienen bijzondere aandacht. Kijk anders gewoon even bij de referenties, zodat u een indruk krijgt van de projecten.

 • Hogeschool De Kempel

  Voor mijn opdrachtgever de inrichting mogen maken van de multifunctionele ruimte. Meet to Create ruimte. Voorzien van alle audiovisuele middelen die specifiek en naar wens van de klant zijn gekozen. Denkend aan de speakers in kleur. Strak vast scherm met minimale rand, voorzijde 1,5mm.  Zijkanten zijn lichtgrijs. Makkelijke bediening met gebruikmakende van een Extron Touchpanel. Draadloze presentatie met behulp van een Apple TV. De ruimte wordt compleet gemaakt met de speakers welke links en rechts naast het scherm hangen. Welke volledig ingericht zijn dmv. een computer in verband met de minimale diepte van de ruimte maar met een breedte van ongeveer 20 meter. Deze speakers zijn electronisch in te stellen zodat er geen galm of weerkaatsing zal ontstaan omdat de ruimte ondiep is.

  Boven is er een open vergaderruimte ingericht met koppeling uitbreiding van de Meet to create ruimte. Ook deze is voorzien van een makkelijke bediening van Neets en een Apple TV voor draadloze presentatie. 

  Bij de entree hebben we twee informatie schermen geplaatst met content omtrent de agenda van de ruimten en het laatste nieuws van bijvoorbeeld Nu.nl. Ook hier de schermen voorzien van een nieuwe bezel zodat deze dezelfde kleur heeft als de achterwand.

  Bekijk de foto´s om meer impressie te krijgen van het project en de ruimten.

 • Sutfene Gorssel

  In dit nieuw gebouwd woonzorgcentrum hebben we de inrichting mogen verrichten in verschillende ruimten.

  De entree voorzien van een narrowcastingscherm met content over Sutfene met afwisselend een klok een Nu.nl en een buienradar. Dit is in eigen beheer dus kunnen dit zelf aanpassen.

  De ontvangst / eetruimte voorzien van speakers met versterker en Radio/CD/MP3/USB player.

  De algemene ruimte welke middels een schuifwand is in te delen voorzien van een LCD scherm en aan de andere zijde een ingebouwd projectiescherm met beamer. Beide ruimten zijn separaat te bedienen door middel van een Neets bedieningspaneel. In de ruitme n zijn bij het bedienapneel de nodige aansluitingen voorzien. Tevens is err een digtiale tv tuner geplaatst op het LCD scherm, zodat ze ook op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws. De ruimten zijn handmatig te koppelen betreffende geluid. Tevens te koppelen vanuit de ontvangstruimte zodat ze alle voorzien zijn van hetzelfde stukje geluid.

  Bekijk hieronder de foto´s van dit project.

 • The Ushuaia Beach Hotel

  Een bijzonder project met een prachtig eindresultaat. BB AV Support heeft in dit prachtige beachhotel op Ibiza zorg gedragen voor de installatie van diverse audiovisuele middelen. Hieronder vindt u een impressie van het eindresultaat.

  Check hier om naar de website te gaan van de Ushuaia club of The Tower om nog meer sfeer te proeven van dit hotel.

   

  Bekijk nu ook de prachtige promo film welke gemaakt is bij dit project.

   

   

   

   

 • Hard Rock Hotel Ibiza

  Wederom een bijzonder project op een prachtige locatie in Ibiza. Naast Ushuaia The Tower hebben ze een hotel gerenoveerd inclusief alle appartementen en dit omgebouwd tot Hard Rock Hotel. Ook hier hebben we weer 75 hotelkamers ingericht met audiovisuele middelen.

  Daarnaast hebben we Teenager Club ingericht met Racing Pods van Orynka.com. Twee wandmeubels geplaatst met een Samsung 65" en Xbox 1. Deze gekoppeld aan het netwerk, zodat ze tegen elkaar kunnen spelen. En vier klein wandmeubels met Samsung 32" en Xbox 1 voor de kleinere Teenagers.

   

  Bekijk eens het hotel door op onderstaande link te klikken, zodat u kunt meemaken hoe de kamers er uit zien.

  Website hotel